Gryderet med lammekød, tomater, oliven og squash med taglatelle


Tilberedningstid:
Arbejdstid:

6 personer
1kg lammebov med ben (banjo)
1 tsk timianblade
1 tsk salt
1 tsk groft malet peber
50g smør
2 spsk olivenolie
400g flåede tomater
150g oliven uden sten
3 store squash i tykke skiver
400g tagliatelle
6 spsk reven parmesanost

Kom lammekødet, krydderierne, peber og salt i en kål og bland det. Opvarm smørret og olivenolien i en stor pande eller stegegryde. Tilføj lammekødet stykke efter stykke så du kan brune det pænt. Tilføj tomater og oliven og tilstrækkeligt med vand så kødet ligger ca. 2cm under. Bringes i kog. Dæmp for varmen og lad det simre videre i en time. Du kan også sætte det i ovnen ved 170°C i stedet. Tilføj squashene, rør engang og lad det koge videre i 10 minutter. Kog samtidig tagliatellen i let saltet vand til den er mør. Serveres på en tellerken drysset med parmesanost.
tilbage