Grillstegte lammefileter med fennikel, tomater,
grønne bønner og basilikumsalat


Tilberedningstid:
Arbejdstid:

6 personer
6 lammefileter
3 spsk olivenolie
salt og peber
200g grønne bønner
3 fennikelknolde
2 spsk citronsaft
6 store modne tomater skåret i stykker
2 håndfuld friske basilikumblade
2 spsk olivenolie
salt og peber

Gnid lammefileterne ind med salt og peber. Lad grillen eller barbecuen blive meget varm og grill lammekødet i ca. 2-3 minutter på begge sider. Lammefileterne serveres rosé-farvet. Når fileterne er stegte, skal de hvile på et varmt sted. Kog imellemtiden de grønne bønner i 2-3 minutter, skyld dem under koldt rindende vand. Skær fenniklen i fine stykker og vend den i citronsaften. Bland derefter tomaterne, bønnerne, fenniklen, basilikum og olivenolien sammen og tilsæt salt og peber efter smag. Pynt en tellerken med salaten og læg de forskårne lammefileter ovenpå.
tilbage