Lammekrone med salviefyld


Tilberedningstid: 1 time 30 minutter
Arbejdstid: 30 minutter

4 personer
1 lammekrone med 12 koteletter
2 store løg som hakkes
1 madæble- skrælles og skæres i små stykker
20g smør
120g frisk brødkrumme
2 spsk frisk salvie som hakkes
60ml usødet æblesaft
2 æg, som deles og æggehvide piskes
1-2 fed hvidløg, knust

Ovnen forvarmes til 210°C. Den delte lammeryg renses for fedt og sener. Løg og æble svitses i smørret til de er møre eller helt blanke. Pisk æblesaft og æggeblommer sammen i blandingen. Herefter tages gryden af varmen og brødkrumme og krydderier blandes i. De piskede æggehvider foldes forsigtigt i fyldet.
Lammekronen sætes i en bradepande og der lægges et stykke folie under, som foldes om lammekronen. Lammekronen sættew i ovnen og steger i ca. 45 minutter.
Inden serveringen tages fyldet op af almmekronen og kommes i en lille skål inden forskæringen.
tilbage